éMoKiD
[url=http://multioyun.forum.st/profile.forum?mode=registerHayaT öLe ßiR Karma$a Ki: 112[/url]
éMoKiD
[url=http://multioyun.forum.st/profile.forum?mode=registerHayaT öLe ßiR Karma$a Ki: 112[/url]
éMoKiD
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

éMoKiD

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

HayaT öLe ßiR Karma$a Ki:

YazarMesaj
kısrock
Admin
Admin
kısrock

HayaT öLe ßiR Karma$a Ki: Empty
MesajKonu: HayaT öLe ßiR Karma$a Ki:   HayaT öLe ßiR Karma$a Ki: EmptyPaz Ağus. 09, 2009 6:25 pm

Ya DoRu zmnDa YanLı$ inSaNı ÇıkaRıo Kar$ına
Ya Da yanLı$ zmnDa DoRu iNsaNıN Kayßına Ndn oLuyo..
aRtıK qüweN we MutLuLuğu ßuLmak Çoq zoR
İnsanLarı TanımaK ßir 0 kaDar İmkanSız!
Ya zmNa yeNıLıoSun Ya Ki$iye!!..

+ ßn isTemesemde HayaT haLa Devam £diyor ve
zamaN haLa Su GiBi akıyOr.ve ßen kısırdöngü bi oyunun içindeymLeveL aTLadımmı Hiç ßiLmiyorM
PuanLarım siLindi ve gaLiba JeTonumda ßiTti
Oyun ne kadar devam eder ßiLmiyorm ama
ßn GameOver oLmasını bekLiyorm!!+

Bazen Ciddibazen Sakaci..Bazen Duygusalbazen dertli..Bazen gicikbazen güzel..Bazen Suskunbazen geveze..Bazen Delibazen Catlak.. Ama herdaim MANYAK !

hani biR çizqi film vaRdı içinde senle ben oynardık...hani sonu hiç qlmezdi işte sonu qldi bn öldüm ... sn güldün ! SonRa gördüm beni seVmediqini gökyüzünden aĞladım yAğmuR oLdu farkettim sen hiiç yAğmuruda sevmezdin
!

qüzéL ßi rüyayı qérchék sanmı$tım. séni sévdiim ichin ösür diLérim. .

kir qöstérméyén rénkLériniz sizin oLsun ! ’karanLıqın’ tam icindé ßir ßa$ımayım ...

qüzéLLiqim vé farkLıLıqım diqérLéri qißi sénindé canını sıkaßiLir fazLa qözé ßatanLardanım farkındayım...

’ Kác öLüm wársá qözéé áLdm háyáTımıı cöPé áTtm Tüm RüyáLar Káßus Y!né Korkuy0ruMmM..!

1 sayfadaki 1 sayfası