Bir gün ormancının biri Dalları nehrin üzerine sarkan ağacın dallarını keserken baltasını suya düşürür.'' Aman Tanrım'' diye bağırdığında bir peri belirir ve ''NE diye Bağırıyorsun? '' Der.Ormancı baltasını suya düşürdüğünü ve yaşamak için o baltaya ihtiyacı olduğunu söyler.
Peri suya dalar ve alinde altın bir balta ile tekrar belirir; '' Baltan bu muydu?'' diye sorar. Ormancı; '' Hayır'' diye cevaplar.Peri suya tekrar dalar ve elinde gümüş bir baltayla çıkar ve sorar: '' Baltan bu muydu?'' Ormancı yine '' Hayır'' diye cevaplar.Peri suya tekrar dalar ve bu sefer de alinde demir bir balta ile belirir ve sorar; '' Peki bu muydu baltan?''Ormancı '' Evet '' der bu sefer.
Ormancının dürüstlüğü perinin çok hoşuna gider ve baltaların üçünü de ona veriri.Ormancı mutlu bir şekilde evine döner.
Bir süre sonra ormancı nehir kenarında eşiyle yürürken karısı suya düşer.Ormancı ''Aman tanrım!'' diye yine bağırmaya başlar ve aynı peri yine görünür.Ve sorar ''Yine ne diye bağırıyorsun ormancı?'' ormancı: ''karım suya düştü'' der.
Peri suya dalar ve Jenifer Lopez'le geri geri gelir. Peri: ''karın bu muydu?'' der ve
ormancı '' Evet! '' der. Peri sinirlenmiştir ''Yalan söylüyorsun , gerçek bu değil'' der.
Ormancı: ''Özür dilerim peri, ortada bir yanlış anlaşılma söz konusu,eğer jannifer için hayır deseydim bu sefer Catherinze Zeta Jones ile geri dönecektin, ona da hayır deseydim bu sefer karımla geri gelecek ve üçünü de bana verecektin, Ben fakir bir adamım ve üç kadının sorumluluğunu taşıyabilecek durumda değilim,Janifer'a evet dememin sebebi sadece budur.''