Odamı bok götürüyor…bedenimide… ruhumuda… aslında ruhum arınmıycak olan, gerisini dert etmemeliyim aslında ben hiçbirseyi dert etmemeliyim aslında ben yine yalan soyluyorum aslına bakarsan ben gene kendimi kandırıyorum her defasında ustalıkla hiç canım acımadan zevkle soylediğim yalanlar günün birinde ayagıma mı dolasıcaktı ? yapma hadi bak gene kandırma en azından kendini deminde itiraf ettin en azından kendini degil, sadece kendini kandırıyorsun sana acı bi itirafta daha bulunayım ama ruhsuz pislik canın acıyacıgını utanacagını hiç sanmıyorum sana karsı İÇİMDEKİ SANA karsı sertleştim gene farkındayım sadece seninde farkında olmanı istiyorum aslında senin umrumda ne sevgi var ne mutluluk duygusu beklide intikam duygusu bile yok beklide sadece zaman gecsin bi yerden baslıyım kavramını yanlıs kullanıyorsun beklide isteyerek yapıyorsun bilmiyorum artık sana anlam veremiyorum yada vermek istemiyorum bilmiyorum işte İÇİMDEKİ SEN artık canımı yakamıycaksın istediğin oldu bende senin gibiyim artık biliyomusun pislikçe inançlarını anlamsız düşüncelerni içime işledin her defansında anlamlar yüklediğim herseyde karsıma cıkıyo bi anlık gücüm senden kaynaklıyo bunu çözdüm aslında buda acı bi itiraf tabi benim içim biliyosun sana yalan soylememe gerek yok seni kandıramıyorum daha güçlüsün bunuda kabul ediyorum yada sen oyle sanıyorsun beklide suanda hala yalan soyluyorum olamaz mı belki hosuma gidiyo senin bi anlık gücüm tekrar içimde Varolsun istiyorum olamazmı gene nerden nereye geldim farkındayım gene ele geçirildin umarım sende farkındasındır yada BİZ farkındamıyız aynı bedende ruhumda benliğimdesin ama bunların benim içimde senin içinde pek bi anlamı kalmadı demekki içimdeki sen hala BİZ olamamısız seninle…
bırak kurcalama yeter artık kurcalamyın beni biraz olsun rahat bırak içimdeki kabullendim benimsin ele geçir herseyimi düşüncelerimi dogru yada yanlıs ortak kararlarımızla çıkalım kurtulalım bu bokluktan arındıralım hangimizin oldugu belli olamayan ruhu desem yada desen inanırmıydık birbirimize bana göre acı ama sana göre tatmin edici bir itiraf daha asla inanmazdık…pislik istediğin kadar ele gecir beni benim serefsizce soylediğim yalanlarımda tutsak kalıcaksın hep….