éMoKiD
[url=http://multioyun.forum.st/profile.forum?mode=registerGülümsüyorum.. 112[/url]
éMoKiD
[url=http://multioyun.forum.st/profile.forum?mode=registerGülümsüyorum.. 112[/url]
éMoKiD
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

éMoKiD

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Gülümsüyorum..

2 posters
YazarMesaj
nFz .
Süper Mod.
Süper Mod.
nFz .

Gülümsüyorum.. Empty
MesajKonu: Gülümsüyorum..   Gülümsüyorum.. EmptyPtsi Ağus. 10, 2009 11:10 am

Gece oldukça uzun
Rüzgar hızlıca esiyor fısıldayarak geliyorlar diyor.Ağaçlar kendi aralarında hışırtıları artıyor.
gök gürlüyor savaş çıkmış sanki.taşlar düşüyor olmalı etrafa.ve çığlıklar başlıyor...uyanmaya başladılar önce uzaktan
ve giderek yakınlaşıyor sesler.herkes derin uykusunda.yağmur yağıyor...damlalar yarışmaya başladı yere düşmenin verdiği
zevkle.birbirine karışırken her yeni gelen damla yeni büyük çığlıkları beraberinde getiriyor.
rüzgar her birini savuyor etrafa.kimi tam diğerlerine karışamadan kendini cama vuruyor.kimini duvar emerek içine çekiyor.
gökyüzü yıldızları yutmuş olmalı.sessizce süzülüyorum sokağa.şemsiyemi açıp yürümeye başlıyorum bir iki tanesi yanımdan
geçiyor usulca.korkmak yersiz...siyah renklerinin onları görememi engellediği yetmiyormuş gibi gece sarıp sarmalıyor
onları.şemsiyeyi kapatıyorum.

Damlalar..
yürüyorum kimseleri göremiyorum etrafta.sırıl sıklam olmaya başladım hasta olma ihtimali aklımdan geçmiyor değil.
açık bir tekel ve bira.adam tuhaf bakışlarla süzüyor kendimi vebalı gibi hissetmemi sağlıyor.
bir bank üzerine uzanıyorum.uyumak istiyorum.unutmak...
bira şişesine arkadaş olalım diyerek kandırıyorum onu içindeki bitince acımadan hızlıca fırlatıyorum.parçalara
ayrılıyor.dayanamıyorum üzgünüm diyorum ..onu avutmak için tüm parçalarımı avuçlarıma alarak sıkıyorum.
oda bana acımıyor ve yağmura kanım karışmaya başlıyor.üşümüş olmalıyımki kanım aktıkça elim ısınıyor.
kendimi hiç bu kadar sıcak hissetmemiştim.ellerimi yüzüme sürüyorum kanımın sıcaklığına sığınıyorum.yağmur yüzümü
yıkamaya uğraşıyor kendimi kirli,pasaklı veletler gibi görüyorum.

Gülümsüyorum...
elimi uzatıp yere düşen kan damlaların yağmurla buluşmasını izliyorum.çabucak kaynaşıyorlar..çok çabuk kabulleniyorlar
birbirlerini.beni seni kabullendiğim gibi..daha çok üşümeye başladım.gözüm cam parçalarına kayıyor.bir arkadaşlığı bitirmek
ne kadar yararlı oldu.

Soyunuyorum...
gözlerimi sıkıca yumuyorum.bedenimin isyanını görmek istemiyorum.ısınmam gerek.cam parçasına bakarak bana yardım
eder misin diyorum.cevabını beklemeden tenimle buluşturuyorum.bedenimi susturmak için kamçı gibi kullanıyorum
cam parçasını...hala üşüyorum..hafif bir sıcaklıktan sonra donmaya başlıyorum sanki.kırmızı ve siyah çok renkli geldi
birden.sesler gittikçe azalıyor gözlerim karanlığı iyice kabullendi.o ağıt şarkısını mırıldanıyorum.fakat dudaklarımda
artık isyanda kıpırdamıyor.susadım damaklarım kurudu.

Gözlerimi kapatıyorum...
yine karşımdasın unutmadım seni korkma ..üşüyorum..ama sen umursamaz bir tavırdasın.yağmur diniyor sanırım.göz ucuyla
baktığımda yağmurun devam ettiğini görüyorum.bedenim artık hissetmez durumda.uzaklara gitme vakti geldi sonunda.yolculuk kendi
gecemin ve yağmur damlalarımın olduğu yere ...

Gülümsüyorum elimde geceden kalan bir parça...
*PoLLy
DeneyimLi Üye
DeneyimLi Üye
*PoLLy

Gülümsüyorum.. Empty
MesajKonu: Geri: Gülümsüyorum..   Gülümsüyorum.. EmptyPtsi Ağus. 24, 2009 2:46 pm

oii oii oii oii tşşklerr..

Gülümsüyorum..
1 sayfadaki 1 sayfası