éMoKiD
[url=http://multioyun.forum.st/profile.forum?mode=registerAcılı Huzura Alıştım... 112[/url]
éMoKiD
[url=http://multioyun.forum.st/profile.forum?mode=registerAcılı Huzura Alıştım... 112[/url]
éMoKiD
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

éMoKiD

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Acılı Huzura Alıştım...

2 posters
YazarMesaj
nFz .
Süper Mod.
Süper Mod.
nFz .

Acılı Huzura Alıştım... Empty
MesajKonu: Acılı Huzura Alıştım...   Acılı Huzura Alıştım... EmptyPtsi Ağus. 10, 2009 11:01 am

Arıyorum..Bilinçaltımda sıkışıp kalmış,orda olmam gerektğni düşündğm,o yeri arıyorum!Hissediorm,gözümün önünde canlanıyor ama hatırlayamıyorum.Nerde?Neresi?Bi anda zaman duruyor sanki,en azından bnm için.Çewremdeki hareketler daha da hızlanmış akıp gidiyor.Yanımdalar,konuşuyorlar,gülüyorlar,hareket ediyorlar.Ben kalıyorum.Gözümü kapatıyorum...1 saniyelik bi kapatış bu belki ama bnm için uzun sürüyor.Ordayım...Loş bi oda...Koltuklar,saksıda çiçekler,duwar kağıdı,halı,kalın perdeler...Hoş bi kokusu war.ETraftakileri tam olark seçemiyorum.Perdenin arasndan sızan güneş ışığı aydınlatıyor sadce odayı..Hawada uçuşan tozlar bu ışık huzmesi içinde dhada belli oluyor.Kimse yok!Ew boş,bomboş..Orda olmalıyım.Gitmeliyim..Bi sesle irkiliyorum,kendime geliorm.Gözümü açıyorum.Kalabalıklr içindeyim.Farklı bi ortamdayım düşündüğmden..Bi acı,bi hüzün,bi hayalkırklığı hissediorm.Orda mutluydm,orda huzurluydm diye isyan ediyorum içimden.Şimdi orda olmk için neler wermezdm halbuki...Tüm konsantremi kaybediorm.Artık ne ordayım ne de burda.Boşluktayım.Duymuyorum.Görmüyorum.En kötüsü hiçbişi bilmiorm..Boş boş bakıyorm etrafıma.Boşlkta kayboluyorm.Kaybolurken düşüorm.Düştükçe düşüorm.Düşerken yara alıyorm.Canım acıyor ama hissetmiyorm.Çok düştüm,çok yaralandm.Yaralarmı sarmayı öğrendm.Kendi kendimin doktoru oldm ama yetmiyor yinede.Dermanım yok!Derdim ne ki?Onu bile bilmiorm.Yaralarmsa artık kanamıor.Kabuk bağlamş.Çok zaman geçti üstündn,çok şey yaşadm.Unuttum.Unutmaya çalıştm.Unutmayı unuttum,unuturkn kndimi unuttum.Tek hissettğm;acı,nefret,hüzün,pişmanlık,yorgunlk..Sus tum!Suskunlğmu susturdm.Susarkn soyutladm kndimi hayattan.Kendi kendimi dışladm.Yapmam dediklermi yaptm,kaçtıklarma koştum.Yalnz mıydım?Yalın mıydım?Yoksa yalan mıydım?Yalan ne kdr yalan,yalnızlk ne kdr yalnzlk?Yalınlıksa ztn yalancılık...Hepimz kirliyiz,çamulara batmışız.Elimiz,yüzümz we hatta KalplerimiZ kir pas içinde...Bütün o saf,temiz duyguları kirletmişiz.Geçen zamanı kendmze benzetmşz.Bozmuşuz,bozulmuşuz.Warmışız,yokolmuşz.. Gitmişiz,deönememişiz...Sewmişiz,sewilmemişiz..Bu kez intikam istemişiz,alamamışız.Dönüp ayanaya bakınca tanıyamamışız yüzümüzü.Çnkü çok kirlenmişiz..TEmizlenmek,arınmak istemişiz.Saflığımzı özlemişiz...İyi olan herşeyi köreltmişiz we kötümserlik dünyaya hakim olmuş.Dünyanın,geceleri bizi korkutmya gelen bir karabasan olduğunu keşfetmemiz için çok beklememiz gerekmeyecekkk...!!!
*PoLLy
DeneyimLi Üye
DeneyimLi Üye
*PoLLy

Acılı Huzura Alıştım... Empty
MesajKonu: Geri: Acılı Huzura Alıştım...   Acılı Huzura Alıştım... EmptyPtsi Ağus. 24, 2009 2:56 pm

Sad tşkler..

Acılı Huzura Alıştım...
1 sayfadaki 1 sayfası