éMoKiD
[url=http://multioyun.forum.st/profile.forum?mode=registersilemiyorsan karala 112[/url]
éMoKiD
[url=http://multioyun.forum.st/profile.forum?mode=registersilemiyorsan karala 112[/url]
éMoKiD
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

éMoKiD

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

silemiyorsan karala

2 posters
YazarMesaj
nFz .
Süper Mod.
Süper Mod.
nFz .

silemiyorsan karala Empty
MesajKonu: silemiyorsan karala   silemiyorsan karala EmptyPtsi Ağus. 10, 2009 10:49 am

Otobüste hiç etrafınızı izler misiniz? Belki yüzlerce defa geçtiğiniz ama yinede görmek istediğiniz şeylere bakar mısınız?
Uyur musunuz otobüste? Günde on üç saat çalışan bir insansanız, evet muhakkak uyumak istersiniz hemde bir an önce.
Bende uyumak istedim o gün. Aslında etrafı seyretmek de isterdim. Ne yazık ki gözlerim dayanamadı yorgunluğuna ve kapanmaya başladı. Tam başımı geriye attığım anda dev bir çarpı işareti gördüm gökyüzünde. İki uçak üst üste geçmiş bir şey denemişti belli ki ama öylesi gelmedi aklıma.
Hani bazen, bazı hatırlar vardır, çok uzak bir geçmişe dair. Silmek istediğiniz ama silemediğiniz. Öyle zamanlarda üstünü karalarsınız hatıralarınızın. Mesela; çok aşık olduğunuz bir adamla son kez birlikte olduğunuz anı düşünürseniz, tuhaf bir şekilde başka bir vücutla vücudunuzun üstünü karalarsınız. Tek gecelik, gözyaşı dolu, insafsız ve duygusuz bir mürekkeple dev bir çarpı çizersiniz o yabancı kokulu çarşafların üstüne.
Sanki yeryüzü böyle yapmıştı gökyüzüne. Görmek istemiyordu sanki güneşi ve dev bir çarpı çekmişti üzerine. Tam ensesine… Gözümün alabileceğinden de uzaktaydı çarpının bitişi. Bir astigmat olan sağ gözümden belki de.
Gökyüzü çok yıllar önce yeryüzünün üzerini örtmüştü. Saydamdı o zamanlar ışık alıyordu. Gitgide pislendi yeryüzü, tanrıcılık oynayan kafir güneşin ışığı altında. Öldürdü masumiyeti. Bir cennetten kovuluşun meyveleri yeryüzüne düştü. Tohumları kan dolu bir rahmin duvarlarını yaladı. Bütün şehvetiyle ceset doldu nehirler. Yaşlı, genç, kadın, erkek… kopmuş kafalar, çürük vücutlar, tecavüzler, hırsızlıklar.
Ben kan dolu bir insanlık imparatorluğunun üyesi olarak doğdum. Hırsızlık yaptım, adam vurdum. Uyuşturucu çektim dudaklarıma ve burnuma. Bebekleri öldürdüm. Delirdim…
Gökyüzü dayanamadı bu pisliğe. Cennette bile istenmeyen aşağılık vücutların üstünü dev bulutlarla karaladı.
Görmek istemedi insanı.
İnsan.
Tiksiniyorum defalarca kez insan olmaktan.
Islanan apış aralarımız, kokuşmuş vücutlarımız, kanlı ellerimiz
Daha kaç nesli, kaç hayatı yok edeceğiz.
Tiksiniyorum bu ucuz dünyada yaşamaktan.
Riyakar suratlardan.
Yaşamak için öldürmekten.
Yemesen, yenmekten.
Tiksiniyorum kendimden.
*PoLLy
DeneyimLi Üye
DeneyimLi Üye
*PoLLy

silemiyorsan karala Empty
MesajKonu: Geri: silemiyorsan karala   silemiyorsan karala EmptyPtsi Ağus. 24, 2009 2:16 pm

tşkler.. scratch

silemiyorsan karala
1 sayfadaki 1 sayfası